29 серпня 2013

Листівки "Метелики"

Ніколи не думала, що колись робитиму листівки, та вишила декілька метеликів, а потім приклеїла їх на готові заготовки для листівок. Вийшло ось таке чудо:

15 серпня 2013

Тюльпани і котик

Ці ніжні тюльпани я вишила ще з 10 років назад. Вишивала нитками муліне фірми DMC. До цього нитками DMC майже не вишивала, тому ставилась до них, як до золота). А потім картинка надовго поселилася у шафі. Сьогодні ж у неї нове день народження!
 

У котика історія простіша: вишивала акриловими нитками у 2007 році. Жив котик також у шафі разом з тюльпанами. Рамка мені видається затемною. В магазині, де я її обирала, не було великого асортименту, тому довелося зупинитися на ній. Тішить одне: картинка ідеально пасуватиме до кімнати з світло-зеленими стінами і темними меблями. От так)

13 серпня 2013

Листівки

      Вирішила вишити листівки. З вишиванням, звісно, ніяких проблем не виникло, а от над тим, як же ту вишивку приклеїти до заготовки, прийшлось призадуматися. Та й заготовки потрібного розміру не було. Довелося нарешті відвідати "Світ паперу" у Львові (не такий вже той "Світ" великий, як видавалося:-)) і виготовити заготовку самій.
      Ось результат: